19 maart 2021

1 BLOES, 4 LOOKS

4 looks om de bloes te dragen
deze lente-zomer

Ook al hebben we nooit bloezen genoeg, als u er echt één zou moeten kiezen, dan is het deze wel! Ze werd uitgevoerd in 100% katoen en heeft niets dan troeven: een vrouwelijke vierkante hals, flatterend zowel voor kleine als grote cupmaten, ellebooglange mouwen, een wijd en trendy volume, een onberispelijk vallend model, weergaloos comfort… Ronduit perfect! Bovendien is ze verkrijgbaar van maat 36 tot 54. Want ja, bij Blancheporte kleden we elk figuur, grote maten inbegrepen.

Look 1 - De witte bloes: tijdloos 

Het spreekt voor zich dat een witte bloes met alle dameslooks kan worden gecombineerd. Bij Blancheporte twisten we ze deze zomer graag met een mooie, gestreepte rok afgewerkt met een riempje. Het voordeel van deze outfit? Hij is perfect zowel voor een strandwandeling als voor een dag op kantoor. Voor een meer urban stijl kan u een witte bloes ook dragen op een wijde of soepele, effen of bedrukte broek! Woweffect verzekerd.

Look 2 – Bekijk de gebloemde 7/8-broek

Een geruite bloesis een must-have voor elke garderobe die haar naam waardig is, zoveel is zeker! Dit jaar kozen onze stylistes voor zachte tinten als ecru, groen, koraal… Tinten waarop we even verlekkerd zijn als de lievelingssnoepjes uit onze kindertijd! Deze geruite bloes staat prachtig op een kakigroene 3/4-broek: een sublieme kleurenharmonie voor een heerlijk ongedwongen en vrouwelijke stijl. De troef van deze look? De 3/4-broek heeft een smal model, om te spelen met volumes en uw silhouet te structureren!

Look 3 - De gebloemde bloes: poppy romantisch

Ik heb een ideaal model, een fris lentemotief met bloemetjes en een koraalkleur die zorgt voor een instant boost. Wat ben ik? Een pittige en dynamische, gebloemde bloes waaraan we niet kunnen weerstaan! Onze expertes in damesmode combineren ze dit seizoen met een rok in dezelfde koraalkleur voor een energieke en op-en-top zomerse outfit.

Look 4 – De bloes met stippen: boordevol pit

Ook het stippenmotief, al decennialang een echte hit, is van de partij voor het zachte seizoen. Op een bloes geven stippen elke outfit een frisse en persoonlijke toets! Voor deze laatste look kiezen we deze keer voor een smalle, indigoblauwe 3/4-broek: een kleur die heel mooi samengaat met de stippenprint! Voor een iets zomerse outfit, is een witte rok of short een echte aanrader.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *