17 december 2018

De Working Girl* stijl

De Working Girl* stijl

Ajourtricot, kant, wikkelrok, we mikken alles op de vrouwelijkheid. We combineren de zachtheid van de trui met mohairtouch en de charme van een bedrukt topje. We houden van het streepmotief van de rok die het silhouet afslankt en de originele oogring die de taille in de kijker zet. Om deze 100% vrouwelijke outfit een rock twist te geven, maken we hem compleet met een paar zilverkleurige derby’s, so trendy en chic!

De Working Girl* stijl

Een must-have in de garderobe, deze trui in patenttricot accentueert het decolleté met een sensuele toets dankzij de V-hals. Warmte, comfort en vrouwelijkheid gegarandeerd! Deze topper in uw kleerkast is feilloos te combineren met al uw outfits.

De Working Girl* stijl
De Working Girl* stijl

De wikkelrok viert zijn ware comeback voor ons grootste plezier. De rechte streepprint benadrukt de “working girl” stijl en de fantasiering flatteert de taille voor een subliem silhouet. Trek bij deze rok een paar pumps of boots met hak aan voor een klassieke look. Gaat u liever voor een moderne rock twist, maak uw outfit af met een mooi paar sneakers of derby’s met witte loopzool!

De Working Girl* stijl
De Working Girl* stijl

*werkende vrouw

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *