23 januari 2019

De 6 te shoppen mode-items tijdens de wintersolden!

Solden en winterpromoties

Van 3 tot 31 januari 2019 kunt u naar hartenlust solden en winterpromoties in de wacht slepen! Waanzinnige koopjes voor kleine prijsjes om uzelf plezier te doen zonder uw budget onder druk te zetten in het begin van het nieuwe jaar.
Om verstandig te bezwijken en uzelf te verwennen met items die u het hele jaar door zal dragen, volg de adviezen

Solden en winterpromoties
Solden en winterpromoties

Du 3 au 31 janvier 2019, Soldes et promotions d’hiver vont bercer votre quotidien ! Un vent de folie et de petits prix pendant lequel il fait bon se faire plaisir sans grever son budget de début d’année.
Pour craquer intelligemment et vous offrir des pièces que vous porterez toute l’année, suivez les conseils de nos stylistes mode…

De hoed met brede rand in wolvilt
Het winterse hoofddeksel bij uitstek, die al uw outfits een elegante en ultravrouwelijke toets geeft.

De bedrukte foulard
Gouden regel: nooit vergeten een accessoire te kopen tijdens de solden. U zal er nooit spijt van hebben u een grote elegante sjaal aan te schaffen tegen een verlaagde prijs.

De mantel met ruitenprint
Essentieel, dit jaar zijn de ruiten troef!
Deze mantel in solden is en blijft ongetwijfeld een modehit.

Het hemd in honingkleur
De zachtheid van de textuur en de kleur boosten de teint en uw humeur. Een afgeprijsde bloes die u de hele winter door eindeloos kan dragen.

De topper van het seizoen,
deze wikkelrok met vrouwelijke twist en een vleugje glamour. Sensueel en zorgeloos te combineren met een paar trendy boots.

De boots in luipaardvelours Het luipaardmotief is de mode crush die het hele jaar opduikt. Profiteer van de verlaagde prijzen om ze aan uw voetente dragen.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *