21 december 2022

Hoe roze dragen in 2022?

Zag u de roze
trend van 2022 al?

Snoepjesroze, poederroze, fuchsiaroze of fluoroze: er bestaan heel wat verschillende soorten roze. Voor welke tint kiest u? Deze kleur biedt veel mogelijkheden, van zachte tot meer explosieve nuances. Het is de ideale trend om te gaan voor een basic of explosieve look. Dit jaar doet iedereen mee met de roze trend, zelfs de mannen! Het is dan ook een kleur die iedereen staat.

Hoe meedoen met de roze trend?

Op het eerste gezicht kan roze dragen een beetje afschrikken. Het is dan ook ideaal om eerst enkele roze accenten aan uw outfits toe te voegen. U kan bijvoorbeeld inzetten op een roze tas, sjaal, jas, vest… De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien zijn er verschillende schakeringen van roze. In dat geval moet u de tint kiezen die het best past bij uw huidskleur. Op die manier zal uw gezicht opfleuren.

Vous pouvez aussi adopter la tendance du color block 100% rose. Elle consiste à composer son look en fonction d’une seule couleur ! Par exemple, vous pouvez porter un pull tunique sans manches rose et mettre en dessous un tee-shirt à manches longues ou une chemise rose.

Welke kleuren combineren met roze?

Om roze goed te dragen, is vooral de combinatie van kleuren belangrijk. Om geen modeblunders te begaan, is het raadzaam om roze te combineren met neutrale kleuren als crème of beige, grijs, wit of zwart. Toch gaat uw roze kleding ook heel mooi samen met denim. Want ongeacht de intensiteit, licht of donker, is het een kleur die perfect matcht met jeans. Om iets origineler uit de hoek te komen, kan u ook kiezen voor warme tinten als geel of oranje.

Waarom meedoen met die trend?

De roze trend is hot! U merkte het vast al, meer en meer mode-items bevatten roze: schoenen, truien, jeans, vesten, hemden, jurken… En met reden, want het is een kleur die elke outfit een boost geeft en in de winter zorgt voor een vrolijke toets. Het is de ideale kleur om al uw looks van een vrouwelijk accent te voorzien!

voor mannen

De roze trend is er niet alleen voor vrouwen. Ook mannen komen ermee weg. Roze kleding staat mannen namelijk ook chic en elegant. Onze Blancheporte polo in oudroze zal bijvoorbeeld heel mooi samengaan met een bermuda of een beige chino. U kan ook opteren voor een roze trui of sweater, voor een meer geklede of meer casual look.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *