3 Januari 2019 Mode

De Solden: gebruiksaanwijzing

Solden en winterpromoties: hoe geniet u van superkoopjes op Blancheporte.be?

Solden en winterpromoties: hoe geniet u van superkoopjes op Blancheporte.be?

Daar gaan we!!!
Vanaf donderdag 3 januari begint de soldenjacht op uw favoriete site. Mode, lingerie, woning, schoenen... In alle afdelingen gaan de solden van start.

Een gezegende periode voor shopaholics en fans van kortingen. Om het meeste uit de solden te halen en mooie besparingen te doen, ziehier enkele vriendinnentips...

Op Blancheporte.be beginnen de solden en winterpromoties sterk: tot wel -70% korting op de hele site!

Goed nieuws!

U kunt zich naar de superkoopjes begeven vanaf uw computer, uw tablet EN uw smartphone.
Om toegang te krijgen tot het walhalla van kleine prijsjes, klikt u rechtstreeks op de afdeling Solden. Geen voorrechtcode, geen voorwaarden: alle afgeprijsde artikelen bevinden zich op dezelfde plaats.

En verder,
surf per boetiek.

Dameskleding in solden, schoenen in solden, linnengoed voor kleine prijsjes... alles is mooi gerangschikt per categorie, opgeruimd en netjes.

Heeft u haast?

Gebruik onze filters per maat. U krijgt een onmiddellijk overzicht van de afgeprijsde artikelen in de maat van uw keuze. Had u een kleur gespot die echt in uw garderobe ontbrak? Filter dan per kleur.

Solden en winterpromoties

U twijfelt tussen twee paar schoenen of de jurken in solden?

Reserveer ze in uw favorietenlijst die als verlanglijstje dienst doet, in de rechterbovenhoek, in het “favorieten” hartje. Neem de tijd om na te denken, maar... wacht niet te lang, de superkoopjes worden snel weggekaapt!

Onze Soldentips?

Ten eerste, zoek de kortingen. Op Blancheporte.be zijn ze gerangschikt per kortingspercentage. Ten tweede, profiteer ervan om uzelf te verwennen met de trends van het seizoen tegen lage prijsjes, het is nu of nooit. Ten derde: denk aan ook aan de tijdloze basics die u morgen kan nodig hebben. U heeft de mogelijkheid om ze vandaag vooordeliger aan te kopen.

Het voordeel van de solden op Blancheporte.be?

U kan van gedachten veranderen,
uw artikel ruilen of laten terugbetalen. Een waardevolle service tijdens de solden die u niet altijd in de boetieks zal vinden... Doe dus uw shopping voor lage prijsjes en wees niet bang om een miskoop te doen.

En, bent u klaar voor de solden comfortabel genesteld in uw luie zetel? De beste winterkoopjes liggen voor u klaar. Geniet ervan!

Solden en winterpromoties van 3 tot 31 januari 2019

Een reactie geven

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *