19 oktober 2018

Ontdek de blogster Ness, de volgende uitgenodigde van het merk Isabella.

Ontdek de blogster Ness, de volgende uitgenodigde van het merk Isabella.

Voor de lancering van het merk nodigde Isabella de blogster Ness uit om de collectie Herfst/Winter 2018 in voorpremière te ontdekken en er inspiratie uit te putten om haar looks te creëren.
Ontdek deze sprankelende en inspirerende persoonlijkheid in voorpremière en bekijk vanaf 23 oktober haar selectie!

Ness, hoe zou jij jouw kledingstijl omschrijven?

"Chic en modern tegelijk, een mix van verschillende inspiraties. Mijn stijl is eclectisch, met basiscombinaties: rok + sneakers, hak + verwassen jeans... Eigenlijk heb ik mijn stijl nog steeds niet gevonden: de mode is toch zo veranderlijk! Ik draag de items van het moment op mijn eigen manier. Ik zou bijvoorbeeld een paar jaar geleden nooit sneakers gedragen hebben... En als opsmuk hou ik van pompons, franjes.”

Waar haal je jouw inspiratie?

"Ik besteed 28 uur per dag aan het opdoen van inspiratie op Instagram en Pinterest. Ik vind er meer dan in modetijdschriften, ik volg meer de blogsters dan tijdschriften."

Wat is jouw relatie met je lezeressen/abonnees?

"Wanneer ik mijn artikelen publiceer, wil ik graag dat ze tegen zichzelf zeggen: ik had nooit gedacht dat ik dat in deze winkels (vaak voor een lage prijs) zou vinden! Over het algemeen zijn de mensen verrast door de prijs van mijn outfits. Ik zie mezelf niet als een beïnvloedster, ik hou niet van deze term. Mijn doel is dat zij zich identificeren. Ik zie mijn blog als een uitwisseling van goede tips, een shopping trip met vriendinnen, ik wil graag een goede vriendin zijn. We zijn overigens al eens samen met enkele lezeressen koffie gaan drinken, gewoon door met elkaar te praten via de blog.”

Hoe sta jij tegenover jouw lichaam of de mode?

“Ik volg de dictaten van de mode niet. Ik kan niet verdragen dat ik te horen krijg: "Dit moet je niet dragen, dat is niet jouw morfo". Ik doe wat ik wil en ik draag wat ik wil. Mode is ook een manier om jezelf te uiten, om je persoonlijkheid te laten zien: klassiek, rock’n roll... Het allerbelangrijkste is jezelf te zijn.”

Wat was jouw reactie toen je deze samenwerking aangeboden kreeg?

"Blancheporte roept tal van goede herinneringen op. Mijn moeder bestelde per postorder, en toen ik de collectie online zag, ontdekte ik een hedendaagse en goed met de tijd meegaande collectie. Ik heb items gespot op Instagram, zoals echt schattige jurkjes!"

Wat vind je van de collectie Isabella?

"Ik hou van alles!... Ik zeg ja aan alles! Meestal heb ik twijfels over de maten. Hier past alles perfect. De kledingstukken zijn goed geknipt. En ik ben ook dol op schoenen... Schoenen, dat is de max!

Ontdek de hele collectie Isabella by Ness vanaf 23 oktober.

Ontdek de blogster Ness, de volgende uitgenodigde van het merk Isabella.
Ontdek de blogster Ness, de volgende uitgenodigde van het merk Isabella.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *