5 februari 2020

Modetrends Lente-Zomer 2020

 

4 onweerstaanbare
Lente-Zomer trends!

Cubaanse invloeden, zeeblauwe tinten, romantische pastels of een explosie van kruidige kleuren… Onze nieuwe Lente-Zomer 2020 collectie zal over de tong gaan!

Ook dit seizoen lieten onze stijlteams zich opnieuw van hun meest creatieve en inventieve kant zien. Het resultaat: resoluut trendy en comfortabele items met een klein prijsje. We zoomen even in op de 4 belangrijkste trends die deze zomer de mode kleuren.

Een voorkeur voor een bepaalde trend? Vertel er ons alles over!

Cubaanse zon

Breng een exotische sfeer in uw garderobe en laat u meevoeren richting Havana… Zonnige toetsen als mosterdgeel, saffraan en honing geven onze outfits een warme uitstraling en zorgen elke dag voor een streepje zachtheid. Niet alleen de temperatuur gaat de hoogte in, maar ook de stijl!

Zeeblauwe
tinten

Snuif de geur van het opspattende water op en neem een duik in een zee van oceaanblauw en optisch wit… Bolletjes, bloemen of strepen zijn perfect om dat frivole, avontuurlijke kantje in de verf te zetten: succes verzekerd!

Etnisch
gipsy

Terracotta- en paprikatinten staan dit seizoen hoog aangeschreven en flatteren zo mooi onze gebruinde huid… Ga voor een mix van materialen en durf de verleidelijke toer op te gaan… De safaristijl is helemaal
klaar voor een zinderende zomer. Een boost voor onze stijl!

Zomerromance

Hier draait alles om pastel- en poederkleuren, die in no time een vleugje romantiek tevoorschijn toveren. Creëer met soepele items een heerlijk vrouwelijke look en voeg er zeker ook een tikkeltje retro aan toe. Deze trend, die alles heeft van een zachte zomeravond, laat ons hart sneller slaan.

[totalpoll id="5991"]

2 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *