27 februari 2019

Lingerie 2019: onze selectie van nieuwigheden

Lingerie 2019: onze selectie van nieuwigheden

De stylistes van ons merk Confidence streven het plezier van mooie lingerie na met de expertise die u nauw aan het hart ligt...
Ze bewerken schitterende kanteffecten met het accent op een optimale ondersteuning en creëren voor u verfijnde modellen tegen zeer zachte prijsjes.
Overzicht van de lingerietrends die u zullen sublimeren...

De verleidelijke rug

Beha’s met spectaculaire rug! Deze modellen, opgesmukt met kantapplicaties en schoudereffecten, garanderen bovendien een perfecte steun. Om subtiel te onthullen onder een trui of blouse.

De frisheid van katoen

Comfortabel, gezond en vlot te onderhouden, de lingerie volledig in katoen leent zich perfect voor de zomer. De broderie anglaise zet mooi de pastelkleuren en de motieven van dit assortiment in de verf. Om te dragen zonder mate!

Het foulardmodel

Sensueel en subtiel vrouwelijk, de foulardbeha is een ware lingerieklassieker geworden. Bij Blancheporte vindt u dit model met of zonder beugels, voor een ondersteuning op maat...

De perfecte curve

Sublimeer uw bloesjes, topjes en T-shirts van het seizoen en adopteer de korfbeha’s met onberispelijke steun. Een verrukkelijke halslijn met perfecte pasvorm!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *