17 oktober 2019

Knitwear: een must-have voor de herfst-winter

 

Zet in op zachtheid

Het is zover: het kwik daalt… De dagen worden korter en de mouwen langer. Hoog tijd om een zachte trui of vest uit te zoeken om ons warmpjes in te duffelen, niet?

Bij Blancheporte houden we van knuffelzachte truien en vesten die ons een vrouwelijke allure geven en ons tegelijk beschermen tegen de kou. Een trui of vest gaat vlot aan, houdt ons lekker warm en combineert perfect met een rok of broek. Kortom, een zorgenvrije passe-partout voor de herfst-winter. Ontdek snel onze favorieten van dit seizoen!

 

Knitwear op maat

Elk jaar opnieuw haalt het tricot voor ons alles uit de kast en komt het met iets nieuws voor de dag… De mogelijkheden zijn eindeloos, het resultaat steeds warm en trendy… Maar hoe kiezen we nu onze lievelingstrui?

Eerst en vooral: focus op comfort! Bepaal het model van uw trui: lang of minder lang, wijd of minder wijd, met ronde hals, V-hals of opstaande kraag. Kies dan de dikte van het tricot en het materiaal in functie van uw verlanglijstje: jerseysteek, patenttricot, wol, acryl… Keuze genoeg!

Ten tweede: de stijl! Verfijnde pareltjes, trendy knopen, fantasiekabels, jacquardprint, mix van kleuren… Zoek uit waar u echt voor warmloopt: er is voor elk wat wils.

 

Warm aanbevolen

Warm, praktisch, trendy… Knitwear is onmisbaar in elke garderobe die z’n naam waard is. Een aanrader voor wie houdt van trendy en comfortabel, teder en zacht… Nog een tip: sla alvast heel wat zachte truien en vesten in om de herfst-winter goed door te komen!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *