3 februari 2021

Huislinnentrend: kies deze lente-zomer voor roze

Het leven door
een Roze bril

Decoratie 2021: ontdek een cosy en zachte sfeer

Wat is er nieuw bij de decoratie? Zachtheid, optimisme en creativiteit. Onze stylistes hebben echte pareltjes ontworpen en voor u een cocooning interieur uitgedacht waarin het echt thuiskomen is.
Dompel u onder in onze mooie trend en creëer zelf ook een zen omgeving die u goed zal doen…

Ga voor een rustgevend interieur

Nu we met z’n allen meer tijd thuis doorbrengen, om van thuis uit te werken of tijdens het weekend, is het belangrijk om aan onze decoratie te denken.
Deze “candy” trend, zoet als snoep, een tikkeltje retro maar zo rustgevend, komt dan ook als geroepen.

Hoe de slaapkamer van een vleugje roze voorzien?

Kies in uw slaapkamer voor zachte kleuren, milieuvriendelijke materialen die goed doen en streelzachte texturen om volop te onthaasten.
Ontdek onze gamma’s bedlinnen in pastelkleuren: lakens in ecru, zachtroze, taupegrijs, goudgeel… Vertrouw uw nachtrust toe aan onze mooie materialen: batist met zachte touch, thermoregulerend gewassen linnen (ideaal bij een hittegolf!), gecertificeerd biologisch katoen… Stuk voor stuk materialen die uw welzijn voorop stellen. Ga voor extra zacht comfort voor een bedsprei en een bijpassend hoofdeinde om uw knusse cocon helemaal ‘af’ te maken. 

Zachte kleuren in huis?

Het is nu of nooit. Voorzie de woonkamer van kussens en kussenhoezen met leuke texturen. Mooie afwerkingen zetten hier de toon! Combineer met neutrale kleuren als grijs of taupe om te voorkomen dat het iets te girly wordt. Samen met uw houten meubelen wordt het een harmonieus geheel.
In de keuken is een kleurrijke droogdoek een must-have voor een goed humeur. Creatieve motieven die uw humeur een boost geven horen hier zeker thuis.
Denk vooral ook aan de badkamer, nog zo’n plek in huis waar we volledig tot rust komen. Onze zachte handdoeken in badstof en dikke badmatten zorgen ervoor dat u de dag goed gemutst inzet, zelfs op maandagmorgen!
Overal in huis zorgen stores en gordijnen eveneens voor een extra portie zachtheid. Kies in uw slaapkamer voor verduisterende gordijnen voor een zalige nachtrust en optimale temperatuur. De stores zetten in op leuke motieven, terwijl de voilegordijnen verkrijgbaar zijn in frisse en vrolijke kleuren.
Laat voor de rest zo veel mogelijk licht binnen, zorg af en toe voor een boeketje bloemen of zoek enkele takken bij elkaar tijdens een wandeling…
Dagelijks geluk zit ‘m in kleine dingen die u nauw aan het hart liggen en waar u zich graag door laat omringen.

Een reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *