8 oktober 2019

Flowerpower huislinnen: stem voor uw favoriete stijl!

Bloemen maakten altijd al het mooie weer bij ons huislinnen… En terecht! Ze floreren in onze kamer, ontknoppen op onze zetel, bloeien helemaal open op onze gordijnen… We houden van bloemen overal, voor een zacht, natuurlijk en tegelijk ook rustgevend en warm interieur. Zet uzelf in de bloemetjes en geef ze een mooi plaatsje in huis!

Bij Blancheporte flowerpoweren we gewoon mee en we stellen u graag onze 3 favoriete bloemenstijlen voor! Welke vindt u het mooist?

Linge de maison Flower Power

/ TROPISCHE

BLOEMEN

Duik een kleurrijke en weelderige jungle in… Kies voor pittig groen en verkwikkend blauw… Zeg ja tegen een goed humeur en een exotisch toetsje… Tropische bloemen laten ons wegdromen en zetten meteen de toon in ons interieur… Wij zijn fan!


/ ROMANTISCHE

BLOEMEN

Zacht, poëtisch en verfijnd, zo laten onze romantische bloemen zich het best omschrijven. Ze zitten boordevol charme, zorgen voor authenticiteit en harmonie en zetten aan tot dromen… Deze bloemen in zachtroze tinten geven ons zin om te lachen en te genieten van de kleine dingen in het leven. Vindt u ook niet?


/ Bloemen

in AQUARELSTIJL

Geef uw interieur een boost met frisse en kleurige bloemen in aquarelstijl! Met hun sprankelende en heldere kleuren zorgen ze meteen voor een verkwikkende sfeer in huis. Levensvreugde en enthousiasme, dat is wat deze mooie bloemen uitstralen... Perfect om het leven altijd door een roze bril te zien!

[totalpoll id="4304"]

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *