1 oktober 2019

De trend ‘alles wat blinkt’: onze modetips om te schitteren

Houdt u ook van alles wat blinkt? Dan heeft u zeker ook geen zin om dat te bewaren voor de eindejaarsfeesten en speciale gelegenheden? Stralen, schitteren en blinken, altijd en overal, dat is wat we willen!

Goed nieuws: bij Blancheporte hebben we aan alles gedacht om aan uw wensen tegemoet te komen… Dit blijft natuurlijk onder ons, maar we willen u graag enkele modetips meegeven om op elk moment te schitteren! U zal zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn en dat een tikkeltje bling-bling elke dag wel kan, op onze kleding of accessoires!

La tendance tout ce qui brille

Bling-bling
boven

Een bovenstuk extra glans bijzetten kan op heel veel manieren! We zijn helemaal weg van wat glansdraad in het tricot van een zachte trui… We smelten in 1,2,3 voor zilverkleurige plumetis op een vrouwelijke bloes… En we kunnen al evenmin weerstaan aan een goudkleurig biesje aan de hals van een topje of jurk…

Bang dat het allemaal een beetje té wordt? Een onderstuk in denim zorgt voor wat tegenwicht en meteen ook voor een ongedwongen chique allure!

Tijd om te
shinen

Ook qua onderstukken kunnen we uw garderobe blij maken! Fan van de sporty-chique trend? Een chinobroek met strasjesstreep zal zeker in de smaak vallen… Kwestie van te stralen van ’s morgens tot ’s avonds!

Houdt u het eerder discreet en blijft u liever ver weg van strasjes en pailletten? Kies dan voor een gecoat of nepleren item! Het komt mooi uit in het licht en weerkaatst het met een glanzend aspect… Ronduit perfect om een outfit, zelfs een donkere, op te fleuren! Broek of rok, dat maakt niet uit, want het is sowieso een schitterend alternatief dat z’n effect zeker niet zal missen!

La tendance tout ce qui brille

 

U straalt…
van kop tot teen!

Ook uw schoenen doen maar al te graag mee met de glittertrend! Gelakte derby’s bijvoorbeeld! Hoewel ze eigenlijk geïnspireerd zijn op de herengarderobe, zetten ze toch hun beste beentje voor om onze vrouwelijkheid in de verf te zetten. Als u kiest voor glinstersteentjes, dan is een paar low boots een schitterend idee en uw look krijgt er meteen wat extra pit door.

Dus, klaar om te schitteren? U bent uiteindelijk een zeldzame diamant, dus waarom u te kort doen?

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *