2 november 2022

Enkele ideeën voor uw kerstgeschenken

Hoe vindt u de ultieme cadeautip?

Welk kerstcadeau zullen we kiezen? Hoe kunnen we hen blij maken?
Dat vraagt iedereen zich af nu de eindejaarsfeesten er zitten aan te komen:
er is geen beter moment om onze geliefden te verwennen. Blancheporte geeft u creatieve ideetjes en heel wat inspiratie voor kleine prijsjes om u te helpen bij uw zoektocht naar een onvergetelijk cadeau voor heel de familie. Geschenken voor dames, geschenken voor heren, geschenken voor kinderen… We delen graag enkele tips met u om voor iedereen een gepast geschenk te shoppen, in functie van uw budget.

Cadeautips voor dames

Of het nu voor uw mama, uw zus of een van uw vriendinnen is, bij Blancheporte vind je zeker het kerstgeschenk voor een klein budget dat het verschil zal maken! Houdt ze van cocoonen? Doe haar een wellnessgeschenk cadeau: warme sloffen, een plaid, een zachte pyjama, een nieuwe bedlinnenset… Ze zal er dol op zijn. Is ze fan van mode? Dan zal een trendy trui, een mooi juweel of een bedrukte sjaal zeker in de smaak vallen.

Cadeautips voor heren

Op zoek naar een origineel geschenk? Ga voor een leuke pyjama of een unieke kalender! Is hij eerder klassiek? Verras hem met een lekker warme trui in tricot, een elegant hemd of een nieuwe riem… Bij Blancheporte leggen we hen eindeloos in de watten voor een zacht prijsje!

Cadeautips voor kinderen

Wat zou Kerstmis zijn zonder die fonkelende kinderoogjes bij het zien van de geschenken onder de kerstboom? Maak de kids blij door u in hun wereld te verplaatsen! Een nieuwe bedlinnenset van hun favoriete striphelden, een badjas met een geborduurde kap… Zowel meisjes als jongens zullen er helemaal weg van zijn.

Deco-cadeautip

Bent u op zoek naar een geschenk voor een decoratieliefhebber? Tegelijk mooie en zachte plaids, kaarshouders in hout of glas, sierlijsten, kussens met motieven… Onze expertes in woningdecoratie hebben voor u een selectie gemaakt van deco-geschenken die furore zullen maken onder de kerstboom…

Verantwoorde cadeautip

Dit jaar zetten we voluit in op een nieuwe collectie trendy sjaals en een gamma tafeltextiel van biokatoen, ontworpen en geproduceerd in Frankrijk… Verantwoorde geschenken die ook voor de planeet een echt geschenk zijn. Voor fans van upcycling hebben we ook een prachtige collectie zero waste accessoires voor de badkamer en de keuken, gemaakt van ons onverkocht huislinnen… Zero verspilling voor opmerkelijke geschenken!

Verpak uw geschenken in mooie verpakkingen!

Speciale vermelding dit jaar voor de herbruikbare verpakkingen en stoffen cadeautasjes! Met hun mooie motieven zullen ze hun effect niet missen… En doen ze ook de planeet een groot plezier!

Nog meer cadeautips?

Ontdek snel AL onze cadeau-ideetjes: meer dan 300 cadeautips aangepast aan uw budget die anderen zeker blij zullen maken. 😉

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *