12 oktober 2022

Hoe uw woning versieren voor kerst?

Onze tips voor een feeërieke kerstdecoratie voor een klein prijsje

Wat leuk: de festiviteiten komen eraan! Zin om uw woning op te maken voor de eindejaarsfeesten? Onze expertes in woningdecoratie geven u tips mee om een feestelijke sfeer te creëren in huis en groot en klein te laten wegdromen, met een klein budget.

Onze deco-ideetjes voor de kersttafel

Is de kerstboom klaar en volledig verlicht met lampjes en glitter? Gepimpt met de mooiste kerstslingers en afgewerkt met een prachtige piek? Als de kerstboom af is, ligt de focus voor de eindejaarsfeesten natuurlijk op de tafel!

Begin met het kiezen van een aangepast tafellaken om de tafel in een feestelijk jasje te stoppen! Een tafellaken versierd met sterrenmotieven of een jacquard tafellaken in damast zullen hun effect zeker niet missen. Dé trendkleuren 2022 voor uw feestelijke tafellaken zijn groen, rood natuurlijk, maar ook parelgrijs, taupe, ivoor en wit. Geef uw tafellaken een extra feestelijke en elegante toets met een tafelloper!

En om uw kerst- of nieuwjaarstafel helemaal af te maken, waarom geen mooie houten naamkaartjes voorzien om te personaliseren of dennenappels als natuurlijke kerstdecoratie? Of zorg voor een warme sfeer aan tafel met veelkleurige ledkaarsen die uw decoratie extra glans zullen bijzetten of met een lichtslinger in het midden van de tafel. Onze tip: maak het uzelf gemakkelijk met voorgeplooide servetten om in de borden te plaatsen: wauweffect verzekerd.

Hoe de woonkamer versieren voor kerst?

Met feestdecoratie krijgt heel uw interieur meteen een feestelijk tintje! De magie van de feesten beperkt zich niet tot de kerstboom en de tafel. Vrolijk uw buffetkast op met lichtgevende kerstbomen, stop de zetel vol kussens met kerstprints, hang decoratie aan de deurklink… Ook kerstkaarsen met seizoensgeuren of kunstsneeuw zijn aanraders om de woonkamer te decoreren… Heel uw interieur straalt een gezellige en sprookjesachtige sfeer uit! De favoriet van onze stylistes? Een mooie, lichtgevende kerstboom om op te hangen aan de muur… Ronduit onweerstaanbaar.

Nu alleen nog de kerstsokken ophangen en ongeduldig aftellen naar het openen van de pakjes… Die u kan inpakken in mooie stoffen voor een ecologisch verantwoorde kerst. Leve de magie van de eindejaarsfeesten!

Lees ook: Missie zero waste: van de keuken tot de badkamer

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *