4 november 2022 Geen categorie

Hoe de art-decotrend een plaats geven in huis?

Als er één grote woningtrend is om zeker te onthouden deze herfst-winter, is het wel de grote comeback van de art-decostijl. De art-decotrend, synoniem voor elegantie en verfijning, brengt ons terug naar de jaren ‘30 in een chique vintagestijl… Hij wordt gekenmerkt door warme, zijige materialen, verzadigde kleuren en het frequente gebruik van geometrische motieven die onze interieurs karakter geven… Hoe de art-decotrend een plaats geven bij u thuis? Antwoord van onze expertes in woningdecoratie.

De art-decotrend en zijn grafische motieven

Grafische motieven zijn ronduit onmisbaar in de art-decotrend. Gestructureerde prints die heel mooi tot hun recht komen in de slaapkamer: de gedroomde gelegenheid om te kiezen voor een opvallende bedlinnenset, om uit te spelen als een echte eyecatcher. We vinden de grafische stijl ook in toetsjes terug op het badlinnen, om uit de douche te stappen in stijl!

De art-decotrend en zijn sublieme materialen

Velours is een van de materialen die niet mogen ontbreken om de art-decotrend toe te passen in huis. Zorg voor een wauweffect in de leefruimte en zet in op prachtige gordijnen in velours. Ze zullen in het oog springen en de ruimte tegelijk een cocooning touch geven die zijn effect niet zal missen. Voor een grafisch kantje kan u het velours laten terugkomen in de vorm van een stapel bijpassende ronde of rechthoekige kussens in de zetel. Aarzel tot slot zeker niet om het geheel af te werken met enkele zachte plaids in dezelfde kleuren.

De art-decotrend en zijn opvallende kleuren

De art-decotrend vertaalt zich ook in legendarische kleuren. Pauwenblauw, celadon, terracotta, poederroze, bordeaux, brons… Stuk voor stuk pittige kleuren die uw interieur een uniek karakter zullen geven. Ze vullen elkaar perfect aan, waardoor ze heel mooi samengaan of monochroom kunnen worden gestyled voor een op-en-top elegant interieur…

Klaar om de art-decotrend een plaats te geven in uw interieur?

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *