24 juni 2022

Welke schoenen dragen tijdens de zomer?

Verslaafd aan schoenen?

Dan zal u helemaal weg zijn van onze 2022 collectie, een seizoen waarin we ons beste beentje voorzetten om in de schijnwerpers te lopen. 😊 Mocassins, sandalen, sneakers, ballerina’s of lichte bottines, alle mogelijkheden liggen aan uw voeten om uw kledingstijl te verfijnen. Rest dan alleen nog uw keuzes aan te passen aan de temperatuur en de uiteindelijke stijl die u die dag aan uw total look wil geven.

 

Gekleurde schoenen boven!

Ontdek op Blancheporte heel onze collectie lente-zomer 2022! U vindt er alle soorten van modellen in uiteenlopende kleuren. Zet in op een chique stijl en kies voor zwart en wit of ga voor goud- of zilverkleur om uw outfits wat extra pit te geven en zo afstand te nemen van de gebruikelijke modevoorschriften, om er allesbehalve onopgemerkt bij te lopen. Motief of niet, alles is mogelijk. Haal alles uit de kast om schoenen te vinden die u als gegoten zitten!

Zomersneakers om te schitteren

Sneakers zijn deze zomer niet weg te denken om uw outfit samen te stellen! Ontdek naast onze comfortabele en soepele Blancheporte-modellen ook andere modellen met een rits en in sneakerstijl. Deze zomer zijn kleuren en een design aspect warm aanbevolen om uw look op te leuken. Kies voor de sneakerstijl en een jeans vergezeld van een topje met bandjes, of ga voor die andere modetopper voor wat extra glamour: onze jeansrok die met een mooi fantasiemodel voluit inzet op verleiding om ons volledig overstag te doen gaan.

Welke schoenen dragen om er ’s avonds hip en stijlvol bij te lopen?

Avondjes uit, festivals en andere events zijn terug van weggeweest om er een topzomer van te maken en dan is niets beter dan de Blancheporte-schoenen met weergaloos comfort om u te verplaatsen. Het beige thema is dit jaar alomtegenwoordig als aanvulling bij uw strokenrokken en topjes met kant.

Ontdek op onze site onze schoenen met hakken in verschillende hoogtes en met verschillende breedtes om tegemoet te komen aan uw stijl maar ook uw comfort! Een fundamenteel model voor een originele en chique stijl is de pump in suèdine met riempje. Zijn stabiele hak en verstelbare riempje maken hem tot een it-item dit seizoen: elegant, comfortabel en met alles te combineren.

Om er plat en comfortabel bij te lopen, stellen we u onze open sandaal met sleehak voor om toch een paar centimeters te winnen. Dit model is geïnspireerd op de vorm en het comfort van de klomp en scoort zowel qua comfort met zijn schokdempende Aérosemelle-zool als qua looks met zijn glinsterende fantasieriempje. Zalig om dag in, dag uit te dragen!!

By the way, onze schoenen zijn verkrijgbaar van maat 36 tot 41 😊

We verwachten u op Blancheporte. Laat u deze zomer van uw originele en creatieve kant zien en stel uw mooiste combinaties samen op onze site terwijl u tegelijk geniet van exclusieve aanbiedingen!!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *