27 juli 2022

Welke damesoutfit om (opnieuw) aan het sporten te gaan?

Vind de perfecte outfit voor uw sportactiviteiten

Sommige periodes van het jaar gaan gepaard met goede voornemens, zoals de maand januari of vlak voor de vakantie! En beginnen of herbeginnen met sporten maakt steevast deel uit van de top 3! De ideale sportoutfit vinden is daarbij van groot belang om in de beste omstandigheden van start te gaan en vol te houden. Ontdek onze tips om functionele kleding aan te schaffen en uw welzijn voorop te stellen tijdens al uw fysieke activiteiten!

De sportieve toer op: zorg voor voldoende steun

Om voluit te bewegen zonder aan comfort in te boeten, is een speciale sportbeha in katoen of microvezel een absolute must: hij zorgt voor perfecte steun zonder te knellen en laat zich helemaal niet voelen… Niets beter om een sportactiviteit te beoefenen en tegelijk uw buste van het nodige comfort te voorzien.

Stem uw outfit af op de uitgeoefende activiteit…

Indoorsport: lichte outfit!

We kiezen sportkleding uiteraard in functie van de activiteit en/of omgeving. Als u een indoorsport beoefent (gym, yoga, fitness), dan zijn leggings, 3/4-broeken, T-shirts en topjes uitgevoerd in een rekbare en ademende stof uitermate aangewezen.

Outdoorsport: kijk naar het weer!

Als u daarentegen wil starten met nordic walking of lopen, zal u een outfit moeten samenstellen in functie van het weer… Kies tijdens de winter voor een warme joggingbroek in molton die u vrij laat in al uw bewegingen en vul aan met een fleecejasje als bescherming tegen de kou.

Zwembad: specifieke badmode

Houdt u meer van zwemmen? Kies een badpak of bikini specifiek ontworpen voor het zwembad. Bredere bandjes, ingewerkte behatopjes, verstevigingen… Ze werden gecreëerd om comfortabel te gaan zwemmen en er toch ook vrouwelijk bij te lopen. In ons gamma is ook postoperatieve badmode terug te vinden: aangepaste, praktische en verleidelijke modellen speciaal bedacht voor alle vrouwen die werden getroffen door borstkanker.

Gemotiveerd om te sporten? Doe vooral wat u leuk vindt en wat u goed doet. Dat is de beste manier om op lange termijn trouw te blijven aan uw goede voornemen 😉 Ontdek zeker ook onze accessoires, pilatesringen en wandelstokken als aanvulling bij uw outfit, om er 100% tegenaan te kunnen gaan!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *