24 september 2021

Welke comfortabele outfit kiest u… om thuis te blijven?

Home sweet home (nergens beter dan thuis) en homewear (thuismode) hebben het nog nooit zo goed gedaan als de voorbije maanden... Welke les kunnen we daar uit trekken? Dat telewerken een blijver is. En dat we allemaal ontdekt hebben hoe fijn het thuis is. Maar hoe blijven we mooi... in onze bubbel? Daar hebben onze ontwerpsters goed over nagedacht en het resultaat is een serie modellen die comfort en vrouwelijkheid perfect combineren. Onze garderobe met outfits voor het seizoen verdient ook alle aandacht.

Luister naar wat uw hart zegt...

Thuiswerk- of vrijetijdsmode?

Er gaat niets boven een super comfortabele look om te telewerken of... om een breiwerkje te maken. Een outfit waarin je je lekker voelt? Wie wil dat nu niet? En... het kan tegelijk ook heel modieus. Laat u verleiden door een jurk van geribd tricot, een kleurrijke legging of een joggingbroek. En daar kan gerust een lekker zachte trui of een fleece jasje bij als het ‘s ochtends wat frisser is. Maar als de temperatuur wat hoger is, dan zijn een T-shirt met ronde hals of een los hemdje ideaal.

Wat draag ik als het weekend is?

Het is heel belangrijk om in je bubbel tijd voor jezelf te nemen, bijvoorbeeld om te lezen of te schilderen. Om u in topvorm te voelen is een van onze sweat-shirt jurken van molton een prima keuze, want die stof is zacht en soepel als een warm bad. Of misschien kiest u liever voor een wijde broek met een zachte bloes.

‘s Avonds gezellig thuis, wat draagt u...?

Gezelschapsspelletjes, fijn wat babbelen, raadseltjes oplossen... Een ontspannen avond met het hele gezin, lekker samen. Bestaat er iets mooiers? Om de juiste toon te zetten voor zo’n momenten is een lange rok of een jurk van geribd tricot perfect. Comfort verzekerd!

Wat trek ik aan voor een ontbijt op bed?

Weekend... perfect om van het mooiste moment van de dag te genieten... in bed. Met liefde gezette koffie, geen klok om in de gaten te houden, de ideale gelegenheid om echt eens rustig de tijd te nemen. Wilt u dit moment optimaal beleven? Kiest dan een zalig zachte joggingbroek en een trui van chenilletricot. En dan... terug naar bed!

En voor hem...?

Van sportswear naar homewear is voor hem maar een kleine stap! Broek van lekker zacht molton, sweatshirt met rits, T-shirt van jerseykatoen... Ook in de garderobe voor hem ligt de focus op cocoonen. Bij elke gelegenheid!

En u, wat draagt u van ‘s avonds tot ‘s morgens?

Al onze creaties zijn ontworpen om alle vrouwen te laten stralen, ook in de grotere maten! Welke lichaamsbouw u ook heeft, bij Blancheporte vindt u de mode die u als gegoten zit.

Een reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *