13 april 2022

Welke broek kiezen voor uw lichaamstype?

De gids om de broek te vinden die u op het lijf geschreven staat!

Een duwtje in de rug nodig om de broek te vinden die perfect aansluit bij uw lichaamstype? Lengtes speciaal voor kleine of grote gestaltes, mooi makende hoge tailles, extracomfortabele materialen… Onze stylistes overlopen samen met u alle vernuftige broeken die u zullen helpen om de perfecte broek te vinden voor uw lichaamstype.

Welke broek voor kleine gestaltes?

Kies een broek die zich aanpast aan uw silhouet en niet omgekeerd! Bij Blancheporte ontwerpen onze mode-expertes broeken voor kleine gestaltes, wat wil zeggen dat ze speciaal bedacht zijn voor dames kleiner dan 1,60 meter. U kan ze effen kiezen of gekleurd om elke dag te experimenteren met verschillende stijlen.

Welke broek voor grote gestaltes?

Naar analogie met de broeken voor kleine gestaltes hebben onze stylistes ook broeken bedacht voor grote gestaltes. Deze zijn ideaal als u groter bent dan 1,60 meter en om komaf te maken met het ongemak van broeken die niet lang genoeg zijn. Praktisch!

Welke broek voor curvy dames?

Onze stylistes hebben aan alles gedacht! Als u complexen hebt over uw vormen, kan u gaan voor een modellerende of afslankende en een ‘platte buik’-broek. Dit model geeft uw curves vorm zonder te knellen. Ook hier weer kan u volop spelen met stijlen en kleuren of inzetten op een meer klassieke broek in zwart of blauw.

Welke broek voor wie vooral op zoek is naar comfort?

Elastische tailles, stretchtricot, rekbare stoffen… Als uw zoektocht naar de perfecte broek vooral draait rond comfort, kijk dan zeker uit naar een model dat al deze troeven heeft! Deze comfortabele broeken zijn gemakkelijk aan te trekken en te dragen, zonder daarom aan stijl in te boeten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen: recht, bootcut, 7/8-model… en plooien zich naar al uw modeverlangens.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *