11 mei 2022

Hoe de bloes dragen tijdens de zomer?

Er zijn er voor elke gelegenheid en elke smaak… De damesbloes natuurlijk! Wat onze stijl ook is, het is een onmisbaar mode-item dat onze looks in een oogwenk helemaal af maakt en verfraait. Met de mooie dagen die er zitten aan te komen, dachten we dat u wel inspiratie en lookideetjes zou willen opdoen om te weten hoe de bloes deze zomer te dragen… We vertellen u er alles over!

De bloes dragen in de zomer met jeans

Heel wat bloezen laten zich graag pimpen met mooie stroken, kant of macramé en we zijn helemaal weg van hun romantische look. Om deze rijkelijk uitgewerkte bloezen trendy en modern te dragen, combineren we ze graag met het meer “raw” kantje van jeans. In functie van het weer zal uw zomerbloes beeldig staan met een cropped jeans of een rok in denim… Voor de schoenen zijn sneakers ronduit perfect met een jeans, en bij mooi weer halen we onze slippers boven!

De bloes dragen in de zomer met een bedrukte rok

De bedrukte rok, kort of lang, maakt al enkele seizoenen het mooie weer en terecht: hij geeft onze outfits karakter. We kunnen hem kiezen met een gebloemde, etnische of minimalistische print… Dit type rok is ideaal met al uw witte of effen bloezen om uw zomerse look wat pit te geven! Qua schoenen gaan we voluit voor sandalen of espadrilles met een sleehak.

De bloes dragen in de zomer met een short

Wanneer het kwik z’n hoogtepunt bereikt, is de short van de partij! Seizoen na seizoen worden de shorts steeds eleganter en dit jaar zetten we volledig in op soepel vallende shorts en bermuda’s in linnen/katoen die de outfit een uiterst authentiek kantje geven. Werk af met een wijde bloes en muiltjes voor een maximum aan stijl!

Een reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *