9 juni 2021

Welke beha te dragen onder een wit topje?

Onze dressing maakt zich op voor de zomer en dus is daar ook die ene vraag weer: welke beha onder een wit topje? Of het nu gaat om een wit T-shirt, bloesje of hemd of een licht topje, we hebben ons allemaal al wel eens afgevraagd welke lingerie er het best bij past… Onze stylistes maken ons wegwijs.

De witte beha: 
een no-go met lichte topjes

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is een witte beha niet echt onzichtbaar onder een wit topje: hij contrasteert te veel met de kleur van de huid en valt alleen maar meer op. Voor een naadloos resultaat is witte lingerie dus af te raden.

Huidkleurige lingerie: 
de perfecte match met witte kleding

Huidkleurige beha's zijn onmisbaar: natuurlijke en nude tinten als licht- of donkerbeige, huidkleur of helderroze sluiten veel beter aan bij de teint van de huid en tekenen daardoor niet af... Hoe meer uw lingerie opgaat in de huid, hoe minder zichtbaar ze zal zijn onder uw witte topje. U kan zelfs gaan voor zogenaamd "onzichtbare" beha's met voorgevormde cups, zonder kant en met weinig naden voor 100% discretie!

De rode beha: 
verrassend doeltreffend met witte topjes

Wist u dit? Een rode beha, vooral in donkere tinten als bordeaux of granaat, blijft onzichtbaar onder uw witte kleding. Verrassend... maar vooral verbluffend! Zorg er gewoon voor dat u wegblijft van roodtinten die aanleunen bij rosé, omdat deze combinatie
minder efficiënt is 😉

Het allerbelangrijkste… 
Draag een gepaste beha

Bij Blancheporte hechten we veel belang en besteden we grote zorg aan de confectie van onze lingerie: van kleine cupmaten tot beha's voor grote maten. Met of zonder beugels, in korfmodel of triangelvorm… Er is voor elk wat wils! Kies dus vooral de beha die u echt op het lijf geschreven staat.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *