26 januari 2022

Mode: de trendkleuren deze lente-zomer

Welke topkleuren voor dit nieuwe seizoen?

Bij het horen van dit nieuws maakt elke fashionista ongetwijfeld een vreugdesprongetje: de collectie lente-zomer komt eraan… En dus ook een volledig scala aan vrolijke tinten om onze garderobes op te fleuren! Onze stylisten hebben speciaal voor u 3 trends samengesteld waar u helemaal weg van zal zijn. Klaar om ze te ontdekken?

De grote trend: groen & blauw voor een dolce-vitagevoel…

Onze stylisten zijn het er unaniem over eens: de twee kleuren die dit nieuwe seizoen de bovenhand halen, zijn nuances van groen en blauw. Van ultramarijn over amandelgroen en kaki tot pastelblauw: deze selectie is een ode aan la dolce vita, aan de tijd om tijd te nemen en aan het welzijn. Om dit toe te passen in uw garderobe, is een bloes met stroken in amandelgroen met onweerstaanbare charme zeker een aanrader. U kan ook inzetten op een felblauwe tuniek om uw huidskleur mooi te laten uitkomen of kiezen voor een bedrukte jurk… Om een volledige damesoutfit samen te stellen, gaan deze groen- en blauwtinten heel mooi samen met kledingstukken in raw denim of beige.

Waarom we ervan houden?

Deze twee kleuren doen zowel denken aan de natuur als de blauwe hemel en zorgen voor een modepauze die aanzet tot authenticiteit en herbronnen… Ronduit zalig.

Ga ook voor rood en roze voor een passievol kantje!

Als u het meer heeft voor heldere kleuren, verwerk dan kersenrood, paprika of fuchsiaroze in uw outfits! Op een bloes, een rok of een jurk laten deze kleuren ons het leven door een roze bril zien… Laten we gaan voor een goed humeur, voor spontaniteit en deze lente-zomer volop van het leven genieten met deze kleuren waar we instant blij van worden!

Geel, voor een zonnig kantje!

Houdt u van een streepje zon op uw huid wanneer ze tijdens de lente weer van de partij is? Dompel dan uw damesgarderobe onder in geel. In toetsjes of als total look, als pastel, curry of saffraan… Het geeft ons meteen zin om te luilekkeren in de schaduw van de bomen en geeft uw outfit ook flink wat pit! Om aan de slag te gaan met geel, kan u zich laten verleiden door een jurk, een broek of een geborduurde tuniek en u bent klaar om te stralen…

Welke kleurtrend is uw favoriet?

View Results

Loading ... Loading ...

Een reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *