26 november 2019

Trend: focus op de lange jurk!

Praktisch, soepel, flatterend… Onder de rubriek “trendy items die bij iedereen in de smaak vallen” valt ongetwijfeld ook de lange jurk! Zowel overdag als ’s avonds volgt ze onze bewegingen en zet ze onze vrouwelijke troeven in de verf… We vragen niets liever!

En om echt iedereen blij te maken, is de lange jurk er in verschillende smaken en stijlen!

Gipsy allure

Natuurlijk en gipsy zijn onlosmakelijk verbonden met de lange jurk. Voile met bloemenprint, een verleidelijk kasjmiermotief of herfstblaadjes… De gipsy allure geeft ons die lichte, verfijnde en romantische, hippiegetinte look waar we zo van houden!

Om onze look extra kracht bij te zetten, kiezen we voor een schoudertas in suèdine, benadrukken we onze taille met een riem of werken we het geheel af met een mooi paar hoge laarzen!

Glamoureus chic

Zin in een outfit die wat meer klasse uitstraalt maar toch ook een tikkeltje durf aan de dag legt? Dan is glamoureus chic exact wat u zoekt!

Onze lange jurk neemt hier de vorm aan van een wikkelmodel, kiest voor een elegant split en pronkt met een trendy dierenhuidprint… Ideaal om de show te stelen.

Qua accessoires halen we onze hakken en favoriete tasje boven!

Vintage retro

Als u kiest voor een lange jurk in vintage retrostijl, krijgt uw garderobe meteen een nostalgisch tintje!

Deze lange jurk heeft vaak een vrouwelijk hemdmodel en verleidt ons met leuke motieven: old school print, foulardprint, verticale strepen… Perfect voor een authentieke stijl die niet onopgemerkt zal blijven!

[totalpoll id="4927"]

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *