23 maart 2022

Hoe er trendy bij te lopen met sneakers?

AVroeger vonden we ze enkel terug in sportzalen, maar de laatste jaren zijn sneakers een echte modemust voor elke dag geworden. In leer, in canvas, met fantasie, effen… Ze zijn er in talrijke modellen, klaar om elk hart te veroveren! Damessneakers zijn zo legendarisch geworden dat ze te basic kunnen lijken. Heeft u zich dan misschien al eens afgevraagd hoe u trendy voor de dag kan komen met sneakers? Ontdek het antwoord van onze stylisten.

1. Sneakers in ongedwongen stijl

Uiteraard gaan sneakers hand in hand met een coole en ongedwongen stijl, en dat komt goed uit want de casual allure is tegenwoordig helemaal in! We kunnen gewoon een legging, een jegging of een broek in molton aantrekken en de look afwerken met een vrouwelijke en comfortabele tuniek om in een handomdraai een moderne outfit samen te stellen. Met een ongedwongen look houden we van veelkleurige sneakers of slip-ons.

2. Sneakers met jeans

Een ander idee om sneakers te dragen in stijl: een op-en-top stijlvol model kiezen in twee kleuren of met ritsjes en aanvullen tot een 100% denim look met een jeansjasje, een jeanshemd, een jeansrok of een bootcut jeans… Deze total look zal u moeiteloos flink wat stijl geven in combinatie met sneakers! Als het idee van een denim outfit niet zo uw ding is, voeg er dan een bedrukt element aan toe voor wat stijlvariatie!

3. Sneakers om een jurk te twisten

Sneakers geven een jurk karakter, daar zijn we het over eens! Of u nu kiest voor een jurk met stroken of bloemenprint, ruil uw schoenen met hoge hakken in voor sneakers of baskets voor een meer ongedwongen en hedendaagse look! En pas uw schoenen aan in functie van de stijl van uw jurk: dit seizoen zijn sneakers in canvas supertrendy.

4. Sneakers met een chique look

Met een chique soepel vallende broek, een kanten topje, een mooi uitgewerkte bloes… Sneakers geven een elegante outfit een sporty toets! U kan gaan voor witte sneakers of een paar versierd met strasjes voor een stijl die niet onopgemerkt zal blijven.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *