16 januari 2023

Hoe weten of mijn beha de juiste maat heeft?

Lingerie zit zo dicht op onze huid dat ze een grote rol speelt voor ons dagelijkse welzijn. Maar soms kan het juiste ondergoed kiezen een echte uitdaging zijn… Daarvoor is het belangrijk om zowel onze lichaamsbouw als de verschillende types beha’s of aangepaste slips te kennen! Bij Blancheporte geven we om mooie lingerie: uitgekiende modellen, verfijnde details, uitgebreid matengamma van 85A tot 145H… We hebben onze deskundige stylistes dan ook gevraagd hoe we onze lingerie best kiezen in functie van ons figuur. Ontdek hun antwoorden hieronder.--

Welke beha voor kleine cupmaten?

Als u een kleine buste hebt die u graag wat meer volume wil geven, zijn balconnetbeha’s of beha’s met een push-up effect geknipt voor u. Ook bandeaubeha’s, foulardbeha’s of bralettes zijn in uw geval een uitstekende keuze. Modellen zonder beugels zijn uitermate geschikt voor kleine bustes, maar als u liever meer steun hebt, kan u ook perfect opteren voor een beha met beugels.

Welke beha voor grote cupmaten?

Zware bustes zijn doorgaans op zoek naar een optimale ondersteuning. Beha’s met beugels, in omhullend of korfmodel, genieten dan eerder de voorkeur, om de buste mooi te omhullen. Voor perfect comfort zijn er bepaalde extra details waar u op kan letten wanneer u lingerie koopt: steungevende baleintjes opzij, bredere bandjes, drievoudige haakjessluiting op de rug… Deze kleine details zorgen ervoor dat uw beha nog beter zit.

Welke beha om de buste te verkleinen?

Een te volle buste kan aanleiding geven tot complexen. Maar wij hebben daar een oplossing voor: de minimizerbeha’s. Ze verkleinen uw buste zichtbaar en verdelen het volume om de rug te ontlasten zonder dat ze gaan knellen. Deze discrete beha’s zijn onzichtbaar onder de kleding dankzij hun voorgevormde cups die de buste mooi omsluiten en zijn erop bedacht u te laten genieten van een onfeilbare steun. Probeer ze en u zal verkocht zijn!

Welke beha na een operatie?

Na een borstoperatie verandert het lichaam en vereist het nieuwe aandachtspunten. Omdat Blancheporte er wil zijn voor elke vrouw in elke periode van haar leven, hebben we een lijn postoperatieve beha’s ontworpen, speciaal bedoeld om u na een operatie met de beste zorg te omringen. Zachte naden, aangepaste steun, soepele materialen, sluiting vooraan… Al deze modellen werden met de grootste zorg ontworpen voor uw comfort.

Behamodellen met en zonder beugels, behatopjes voor dames | Blancheporte
Behamodellen met en zonder beugels, behatopjes voor dames | Blancheporte

Comfortabel in lingerie:
de juiste behamaat kennen

Om volop te genieten van een beha die de nodige steun geeft, is het essentieel om de juiste behamaat te dragen. Rugproblemen, wrijving op de huid… Een slecht aangepaste beha kan heel wat ongemakken met zich meebrengen. Kleine tip om uw buste correct op te meten: eerst de bovenwijdte, op het breedste punt. Vervolgens de onderwijdte, net onder de borsten. Als u eenmaal uw maten kent, neem dan zeker een kijkje in onze gids om te weten welke behamaat u nodig hebt.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *