11 februari 2019

Schoenen Lente-Zomer: de 6 modellen die u zullen bekoren

Schoenen Lente-Zomer: de 6 modellen die u zullen bekoren

Pumps, sandalen, sneakers, mocassins... Verrijk uw Lente-Zomer schoenengarderobe met nieuwe comfortabele, trendy en elegante modellen.
Alles om u het hoofd op hol te brengen en te bezwijken voor mooie shoes* tegen kleine prijsjes. Ontcijfering van de te shoppen mode nieuwigheden! Van maat 36 tot 41.

De tweekleurige pumps lenen de elegantie van de riempjesschoenen om mooi de enkel te flatteren. Een chique uitstraling, ongeacht uw outfits!

Boots en slippers mikken op de plateauzool met kleine sleehak voor een comfortabele tred.
Geperforeerde details zetten de toon voor een trendy stijl die perfect past bij al uw broeken van het seizoen.

Derby’s met perforaties. De spits toelopende neus zit perfect aan de voet om comfortabel te stappen. De goudkleurige derby’s in leer geven uw voeten en uw outfits een stijlvolle lentelook!

Sneakers met Braziliaanse armbandprint. Latijns-Amerika zet ons aan tot dromen en inspireert ons met sneakermodellen opgesmukt met ultravrouwelijke en supertrendy details die ons doen verlangen naar de lente.

De riempjesschoenen zorgen voor een tijdloze allure en sublimeren de benen. Hier verzachten de afgeronde uitsnijdingen de stijl. Te dragen met een jeans om zowel chic als casual voor de dag te komen.

De espadrilles met ajourdetails en sleehak zijn opnieuw uitgevonden en zijn essentieel in uw voorjaarsgarderobe. De zool bekleed met koord en de oogjes geven ze een modieus karakter!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *