14 september 2022

Hoe nepbont dragen in 2022?

Het steelt de show op de catwalks, is lekker cosy en goedgekeurd door onze dierenvrienden: nepbont maakt een winterse comeback, voor ons grootste plezier. Dit zachte, stijlvolle en warme wintermateriaal leent zich tot elke stijl, elke smaak en elke leeftijd. Enkele tips van onze stylisten om nepbont te dragen zonder slippertjes…

Nepbont: hoe eraan te weerstaan?

Gedaan met die stijve bontjassenlook… Nepbont wordt liefst niet te serieus genomen. Kies voor een coole look met een bedrukt T-shirt, een slimjeans of een rechte verwassen jeans en een paar sneakers in combinatie met uw mantel in lusjesstof. Een glamoureuze rocklook? Combineer uw mantel in nepbont met een broek in similileer en spitse boots: stijl verzekerd.

Nepbont om de koude te trotseren

Het heeft dan misschien niet de eigenschappen van een dierenhuid, toch beschikt nepbont over echte isolerende kwaliteiten en een textuur die veel gladder en warmer is dan echt bont. Als u nog twijfelt… Ga voor een vest in nepbont onder een gewatteerde jas of een caban om te genieten van een perfecte thermische isolatie. Voor koukleumen is deze trend warm aanbevolen!

Nepbont, geen accessoire

Nepbont verovert niet alleen onze garderobe, maar drukt ook zijn stempel op onze accessoires: tassen, schoenen en heuptasjes zetten in op zachtheid om onze winterlooks te voorzien van een mooie finishing touch. We houden van die grote, cosy shopper in sherpa of die klompen in nepbont die er zo echt uitzien. Een tikkeltje zachtheid in een ruwe wereld…

Nepbont, ook een echte decoratietrend

Nepbont vinden we ook terug tussen onze interieurdecoratie en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Donzige en warme plaid, harige kussens, tapijten in imitatievacht… De woning wordt ondergedompeld in zachtheid om de hele winter te cocoonen in schoonheid. Zich ’s avonds induffelen in een heerlijk warme plaid na het werk… Een echte luxe om optimaal van te genieten.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *