10 september 2022

De mouwloze trui, 3 manieren om hem te dragen

Hij liet vorig jaar al een glimp van zichzelf zien, maar dit seizoen is er echt geen ontkomen aan… Het mouwloze truitje uit onze basis- of middelbare school, dat iets weg heeft van een tank top, maakt met de layering trend een opvallende comeback in onze garderobes. Als u zich afvraagt hoe de mouwloze trui te dragen: we vertellen u alles over zijn onmiskenbare modepotentieel en zijn mogelijke mouweffecten…

De mouwloze trui met een hemd

Dit duo, geïnspireerd op de herengarderobe met een licht ouderwets, Brits tintje, is de winnende combo van 2022. Geef uw witte of blauwe herenhemd een twist door er een mouwloos truitje in kabel- of patenttricot aan toe te voegen. Lekker warm en op-en-top trendy! Durvers kunnen ook kiezen voor overstyle door in te zetten op een oversized hemd, door bijvoorbeeld het hemd van hun wederhelft te pikken. Werk af met een mooi geknipte, wijde en soepel vallende broek met bandplooien en uw look strookt volledig met de preppy trend waar we zo van houden.

De mouwloze trui met een lange jurk

Om het silhouet te breken zonder aan stijl in te boeten, gaat de lange jurk hand in hand met een mouwloos truitje met opstaande kraag. Een heel mooi alternatief voor het minder harmonieuze vest, met een resoluut elegante allure. Voeg er een paar boots aan toe, een leuke riem en klaar!

De mouwloze trui zo op de huid

Omdat hij aan zijn nieuwe, gestructureerde versie op zich genoeg heeft, kan de mouwloze trui (als hij niet prikt, maar, beloofd, we hebben er op gelet) perfect apart worden gedragen op een gewassen jeans, een niet zo brave plissérok of zelfs een kokerrok. Hij zal uw gebruinde huid mooi laten uitkomen en ook uw favoriete armbanden en bedels de show laten stelen.

U snapt het al: de mouwloze trui is terug van weggeweest, voor ons grootste plezier! Neem een kijkje in de garderobe van uw hubby, oom of opa en laat uw verbeelding de vrije loop om hem modeproof te maken.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *