4 juni 2020

Modetrends: de badpakken en bikini’s van zomer 2020

Wat zijn de nieuwigheden
bij de badmode 2020?

Badpak / Bikini

De zomer staat bijna voor de deur… en dan zijn daar ook de damesbadpakken en -bikini’s weer, voor een seizoen dat volledig in het teken staat van de zon! Om te zonnen in de tuin of te profiteren van het strand of het zwembad moeten ze tegelijk stijlvol en comfortabel zijn en daarom is het belangrijk om het juiste model van badpak of bikini te kiezen.

Onze modeteams stemmen steeds af op uw wensen en verlangens om de mooiste modellen te creëren tegen kleine prijsjes. Flatterende decolletés, exclusieve prints, ruim matengamma met modellen aangepast aan elke lichaamsbouw… Ook dit jaar weer zit onze collectie boordevol pareltjes…
Hoe het juiste badpak of de perfecte bikini kiezen? Wat zijn de trends voor 2020? Het antwoord vindt u hier!

Dit seizoen gaan onze nieuwe motieven voor tropisch, met exotische en buitengewoon stijlvolle prints… Heerlijk fris en zo relaxerend! Daar komen ook nog grafische motieven bij, voor een meer dynamische en eindeloos chique stijl. Natuurlijk bieden onze badpakken en bikini’s een uitstekende steun en hebben ze steungevende verstevigingen om vol zelfvertrouwen te flaneren op het zand… Daar zeggen we geen nee tegen!

Zomer 2020: het badpak
trendier dan ooit

Het badpak geeft ons een vrouwelijke allure en denkt ook aan ons comfort. Het verdoezelt handig kleine complexen maar ziet er toch ook tegelijk verleidelijk en stijlvol uit! Het badpak valt dit seizoen heel erg in de smaak: verleidelijke stroken, opengewerkte rugpanden, decolletés met rijgwerk… zo veel details die u meteen zullen weten te verleiden.

Été 2020 : le maillot 1 pièce au top des tendances
De bikini voor elke lichaamsbouw

De bikini voor elke
lichaamsbouw

Iedereen kan een bikini aan! Om zich als een vis in het water te voelen in bikini, is het belangrijk een model te kiezen in functie van uw lichaamsbouw. Korfbeha’s met beugels en broekjes met hoge taille scoren vooral bij dames met rondingen en een ronde buste. Beha’s in foulardmodel en uitgesneden bikinibroekjes flatteren dan weer eerder slanke silhouetten. Het voordeel van een bikini is dat boven- en onderstukken naar hartenlust kunnen worden gecombineerd om een uniek ensemble samen te stellen! Deze zomer draait alles om de foulard- of grafische print, voor een elegante look in alle omstandigheden.

Postoperatieve badmode:
topcomfort voor elk

Omdat echt alle dames weergaloos comfort verdienen om te genieten van de mooie zomerdagen, hebben we een lijn postoperatieve badmode ontwikkeld speciaal voor dames die werden getroffen door borstkanker. Onze lingerie-ontwerpsters sloegen de handen in elkaar met Angélique de Rocquigny, oprichtster van het merk Cœur de Lys, om aangepaste en verleidelijke modellen uit te werken. Deze badpakken en bikini’s, gemaakt van een stof met UV50-index om littekens en kwetsbare zones te beschermen, worden gekenmerkt door zachte voeringen, omplooibare taillebanden, sluitingen vooraan, openingen voor protheses… Stuk voor stuk details die zorgen voor essentieel comfort over heel de lijn. Strookjes, minimalistische motieven en elegante prints voegen er ook nog een trendy en vrouwelijke toets aan toe. We hebben aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat elke vrouw zich heel de zomer goed zou voelen.

Postoperatieve badmode: topcomfort voor elk
Welk badpak voor een sportieve activiteit?

Welk badpak voor een
sportieve activiteit?

Als u regelmatig gaat zwemmen of aquagymmen, is een ander badpak nodig dan voor het strand en bent u wellicht op zoek naar een model met een nog betere steun. Brede bandjes, ingewerkte behatopjes en rokjes, combishortmodellen, verhullende decolletés, afslankende pasjes… Onze lingerie-expertes hebben aan alles gedacht om u vrij te laten in uw bewegingen tijdens het zwemmen! Hoewel sobere kleuren vaak de bovenhand halen, hebben onze stylistes de zwembadpakken voorzien van vrouwelijke details: geplaatste motieven, fronsjes op de buste… om u altijd en overal te laten stralen.

Een reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *