21 september 2022

De menstruatieslip: 4 goede redenen om ervoor te kiezen

De menstruatieslip is sinds enkele jaren terug te vinden in de winkelrekken en is tegenwoordig overal en zonder taboe te zien. De menstruatieslip is een slip die speciaal werd ontworpen voor vrouwen tijdens hun regels en die garant staat voor comfort, besparingen, milieuvriendelijkheid en vrijheid van geest.
Blancheporte streeft er uiteraard naar dit revolutionaire en bevrijdende product uit te werken voor zijn klanten, met zijn lingerie-expertise en liefde voor kleine, toegankelijke prijsjes erbovenop.

De menstruatieslip, lingerie geschikt
voor alle vrouwen tijdens hun regels

De menstruatieslip is ondergoed uitgerust met een wasbare, hygiënische bescherming die perfect menstruatiebloed opvangt zonder gevoel van vochtigheid, geurtjes absorbeert en die, eenmaal uitgespoeld, makkelijk kan worden gewassen op 30°. De menstruatieslip biedt in alle discretie 8 tot 12u feilloze bescherming. Geen paniek meer om vergeten maandverbanden of schaamte om een collega te moeten vragen u uit de nood te helpen… Die regels stellen haast niets meer voor.

De menstruatieslip,
een voordelige
en ecologische,
vrouwelijke oplossing

De menstruatieslip vervangt voordelig maandverbanden en tampons en laat zich dan ook al na enkele maanden terugverdienen. Inderdaad: het is een buitengewoon ecologische oplossing die komaf maakt met wegwerpbeschermingen en hun berg plastic verpakkingen.

De menstruatieslip, lingerie als alle andere

Hoewel de eerste modellen soms te nauwsluitend, te klein of te dik bleken te zijn, is de technologie snel geëvolueerd om van de menstruatieslip een stuk gewone lingerie te maken die volledig onzichtbaar blijft onder de kleding. Ze zijn trouwens uitgevoerd in materialen die zorg dragen voor de huid, zoals bijvoorbeeld katoen of microvezel, en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals een slip of een tailleslip.

De menstruatieslip, ondergoed geschikt voor urineverlies

Ook goed om te weten: de menstruatieslip is ook perfect aangewezen bij urineverlies. Dit genante ongemakje dat zorgt voor dagelijkse complexen kan tijdelijk worden verzacht door een menstruatieslip met licht absorptievermogen te dragen.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *