1 oktober 2020

Laten we samen bouwen aan uw geluk

Echantillons
Echantillons

Omdat alles waarmee u in aanraking komt ook ons “raakt”, gaat Blancheporte voor een meer verantwoorde aanpak en is het vastbesloten om daar stap voor stap in verder te gaan, zonder u daarbij uit het oog te verliezen. Om onze verantwoordelijkheden na te komen en het milieu en de planeet te beschermen, wilden we ons graag inzetten en meer maatschappelijk bewuste en verantwoorde initiatieven ontplooien.
Ja, Blancheporte engageert zich en bewijst dat doorheen de pagina’s en heel het seizoen door op blancheporte.be!

Producten met het ‘STANDARD 100 by Oeko-Tex®’-label, natuurlijke materialen met het GOTS®-keurmerk, geüpcyclede collecties ontstaan uit innoverende samenwerkingen, nieuwe technologieën…Omdat we geven om u, kiezen we ervoor om deze zaadjes van geluk te planten, met het oog op een gezondere toekomst die zorg draagt voor uw welzijn, uw familie en onze mooie planeet… Laten we samen elke dag
opnieuw bouwen aan uw geluk en focussen op morgen…

Kijk zeker uit naar deze labels…

Logo GOTS

Het GOTS-label (Global Organic Textile Standard) staat garant voor textielvezels afkomstig van de biologische landbouw, minder waterverbruikend en geteeld zonder chemische meststoffen en pesticiden, met eerbied voor de planeet en de mens.

Logo BCI

We zijn lid van het BCI (Better Cotton Initiative), een organisatie die betere normen promoot binnen de katoenteelt en z’n meer duurzame praktijken, om minder water te verbruiken en het gebruik van chemicaliën terug te dringen.

Logo OEKO-TEX

Het Oeko-Tex®-label staat voor stoffen gemaakt zonder bestanddelen die schadelijk
of irriterend zijn voor de huid en garandeert de bescherming van de gezondheid van de mensen die ze maken.

Logo la vie est belle

Onze nieuwe collab, BINNENKORT ONLINE…
We zijn trots om u binnenkort onze nieuwe cocreatie voor te stellen: de boxershort 2.0 gemaakt van ons geüpcyclede bedlinnen! Deze lijn boxershorts voor dames & heren, de vrucht van een blije ontmoeting met het geëngageerde en solidaire La Vie Est Belt, werd volledig gemaakt in de regio Hauts-de-France en met liefde genaaid in Roubaix.Heel binnenkort te ontdekken op blancheporte.be!

Caleçon
Etiquette co-création

Een reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *