6 juni 2019

Ideeën voor uw woning: voor welke trend zal u bezwijken?

Onze stylistes hebben zich geïnspireerd op de huidige trends en hun artistieke flair, en hebben voor u trendy Collecties Inrichting en Woning uitgewerkt.
Ontdek snel de nieuwe ideeën die dit jaar uw woning zullen opsmukken en doe uzelf plezier voor lage prijsjes in onze collecties.
Originele en op elkaar afgestemde effen motieven om in te spelen op het hele assortiment woningtextiel anno 2019!

Aquarel trend

Stelt u zich uw interieur voor in de kleuren van het atelier van een kunstenaar: monochrome tinten en kleurschakeringen wisselen elkaar af voor een arty sfeer. Minimalistische prints vermengen zich met picturale bedsets... Laat uw creativiteit de vrije loop met deze collectie die u aanzet tot dromen.

Gipsy Folk trend

Mik op kleur om uw interieur te boosten! Bloemrijke en veelkleurige prints matchen resoluut met borduursel en pompons. De bohemian stijl is helemaal up-to-date voor een spraakmakend interieur.

Kimono trend

Deze collectie is geïnspireerd op de verfijning van de Japanse levenskunst. U vindt er alle codes voor een rustgevende zen-uitstraling met zuivere lijnen, bloemetjesprints en dichterlijke motieven. Zachte tinten en pastelkleuren nodigen zich uit voor een comfy interieur.

Etnische trend

Droom, reis, pimp uw interieur met exotische motieven en laat u meevoeren naar verre oorden. Warme kleuren, kruidige tinten en grafische vormen om uw slaapkamer in te richten.

[totalpoll id="1609"]

3 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *