19 februari 2020

Huislinnen Lente-Zomer 2020: stem voor uw favoriete stijl!

Happy Colors
Om mijn slaapkamer een twist te geven

Batist, katoen, flanel, exclusieve motieven of effen bijpassende items: het hele jaar door vindt u bij Blancheporte trendy, kwaliteitsvol en zacht geprijsd huislinnen.

We zetten de Lente-Zomer in met een nieuwe collectie inspirerend huislinnen dat uw comfort voorop stelt. Een rondleiding doorheen onze seizoensfavorieten…
Welke sfeer wordt het bij u?

1

Schitterend
groen

Cubes

Kies voor sprankelend groen en zeer verfrissende plantenprints… Haal de natuur in huis en geniet van de frisse lucht die de hele woning een boost geeft. Van een opkikkertje gesproken!

2

Aziatische
sfeer

Dit huislinnen neemt ons mee richting Japan. De inspirerende en mooi uitgewerkte motieven creëren een sfeer die aanzet tot dromen en verre reizen. Laat u gewoon meevoeren!

3

Landelijke
droom

Hier draait alles om boeketjes bloemen en la dolce vita. Met dit bedlinnen wanen we ons meteen op het platteland, in een rustgevende en zacht zonnige sfeer. Ronduit zalig…

4

Poëtische
romance

Breng een vleugje romantiek en authenticiteit in uw slaapkamer met deze trend. De eindeloos verfijnde uitstraling creëert een zacht, lieflijk kader waaraan we echt niet kunnen weerstaan.

5

Etnisch
uitje

Geef uw slaapkamer een exotisch tintje, voor een verkwikkende en warme sfeer. Bij dit bedlinnen zetten kruidige kleuren en etnische motieven de toon. Klaar om erop uit te trekken?

6

Maritiem
avontuur

Zin om uit te waaien en een strandwandeling te maken? Kies het ruime sop met dit bedlinnen in marinestijl! We kunnen de verfrissende zeelucht al bijna ruiken… Een gamma dat ons graag in slaap zal wiegen, met de golven mee.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *