29 september 2021

Hoe vrouwelijk en comfortabel ondergoed te vinden?

3 tips voor op-en-top comfortabele lingerie!

Beha’s, slips, shorty’s…
Lingerie maakt niet alleen deel uit van onze intimiteit, maar speelt ook een grote rol in ons dagelijkse welzijn. Op zoek naar extracomfortabel ondergoed zonder aan vrouwelijkheid in te boeten?

Ontdek de tips van ons stijlbureau om 100% zacht ondergoed te vinden dat u eindeloos kan dragen!

1. De keuze van de materialen

Katoen is onze favoriet bij uitstek voor lingerie, zowel beha’s als slipjes. Als u uit bent op comfortabel ondergoed, zit u hiermee zeker goed. Bovendien is het verkrijgbaar in talrijke kleuren als groen, pruim, fuchsia, blauw… Zonder uiteraard klassiek zwart of wit te vergeten. Bepaalde stukken ondergoed in katoen kiezen ook voor enkele fantasietjes als kant en ajour om samen met ons de verleidelijke toer op te gaan. Omdat we graag aan al uw wensen tegemoet komen, vindt u in onze collecties eveneens ondergoed in biokatoen en katoen met Oeko-Tex®-certificering om uw gevoelige huid te beschermen. Een ander alternatief is ondergoed in microvezel. Dit staat garant voor een zachte en zijige touch, en vooral een ‘tweede huid’-effect om de vormen mooi te omsluiten en totaal welzijn te garanderen.

2. De keuze van de
modellen

De bralette is het summum van comfortabel ondergoed. Dit type beha zonder beugels gaat gemakkelijk aan, is goed omhullend, zorgt voor een gevoel van zachtheid en staat uw bewegingsvrijheid niet in de weg. Als u op zoek bent naar meer steun, ga dan voor een omhullend behamodel. Er bestaan namelijk modellen zonder beugels, speciaal gemaakt voor zware bustes: zo komen steun en vrouwelijkheid samen zonder dat het decolleté wordt samengedrukt. Vertrouw op de lingerie-expertise van Blancheporte, die beha’s ontwerpt voor elke vrouw, van cupmaat A tot G. Onze collecties omvatten ook postoperatieve beha’s, speciaal bedacht voor vrouwen die een operatie ondergingen. Wat de slipjes betreft, zijn omhullende en weinig uitgesneden modelletjes een aanrader qua comfortabel ondergoed. We zeggen volmondig ‘ja’ tegen de midi- of maxislip!

3. Was uw ondergoed zonder het te beschadigen

Om uw ondergoed duurzaam comfortabel te houden, is zorgvuldig onderhoud vereist. Zo behouden de stoffen hun kwaliteit en zachtheid. Dit is doorslaggevend om uw lingerie er zo lang mogelijk als nieuw te laten uitzien! Was uw ondergoed met de hand of op maximum 30°C in de machine. U kan ook een wasnetje gebruiken om het nog beter te beschermen. Let erop dat u het niet te hevig uitwringt of laat centrifugeren: dit beschadigt de rekbaarheid van uw ondergoed. Laat het liggend drogen aan de lucht en vermijd de droogkast of radiator.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *