6 april 2022 Geen categorie

Hoe het bedlinnen van de kinderen kiezen?

Op zo’n jonge leeftijd is nachtrust uitermate belangrijk, dus kan u maar beter het beste bedlinnen kiezen voor de kids! Dekbedden, hoofdkussens, bedlinnensets, materialen, afmetingen, motieven… Aan heel wat dingen moet worden gedacht! Hoe het bedlinnen van de kinderen perfect kiezen? De tips van onze expertes zijn er om u te helpen.

Kies voor kwaliteitsmaterialen

Voor hoeslakens, dekbedovertrekken of kussenslopen is er niets beter dan katoen voor de huid van jonge kinderen. Het is licht, perfect in elk seizoen, zacht, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud, voor betoverende nachten en praktische dagen. Ons gamma Colombine® Kids omvat heel wat sets kinderbedlinnen in katoen of biologisch katoen, met modellen die de STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificering kregen. Dit label certificeert en garandeert dat het gebruikte textiel niet schadelijk is voor de huid en het welzijn.

Koop bedlinnen
met de juiste afmetingen

Omwille van hun lengte en de afmetingen van hun bed hebben kinderen bedlinnen nodig in een aangepaste maat. Voor een 1-persoonsbed hebt u doorgaans een hoeslaken nodig van 90 x 190 cm, een dekbedovertrek van 140 x 200 cm en een kussensloop van 65 x 65 cm. Naast de afmetingen zijn er ook andere details waarop u kan letten voor extra comfort, zoals hoeslakens met diepe hoeken voor kinderen die veel bewegen of dekbedovertrekken in flesmodel om goed in te stoppen.

Hou rekening
met de smaak
van uw kids

Misschien willen ze effen kleuren of fantasiemotieven… Misschien willen ze avontuurlijke dromen beleven met een bedlinnenset van dino’s of betoverende nachten met beddengoed van eenhoorns… Kies voor bedlinnen waarvan de stijl uw kind zal aanspreken! Dat komt goed uit, want bij Colombine® Kids vinden de kleinsten zeker wat ze echt willen: dieren uit de savanne of de jungle, piraten, zeemeerminnen… Elke kleine slaper kan het thema van z’n dromen kiezen!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *