27 november 2020

De woning versieren voor kerst: onze tips voor een magisch interieur!

De woning versieren voor kerst: onze tips voor een magisch interieur!

Zalig: de feesten komen eraan! Zin om uw woning onder te dompelen in de eindejaarssfeer? Onze expertes in woningdecoratie geven u tips mee om het thuis feestelijk te maken en groot en klein te laten wegdromen, met een klein budget.

Onze deco-ideetjes voor de kersttafel

Is de kerstboom klaar en volledig verlicht met lampjes en glitter? Gepimpt met de mooiste kerstslingers en afgewerkt met een prachtige piek? Als de kerstboom af is, ligt de focus voor de eindejaarsfeesten natuurlijk op de tafel!

Begin met het kiezen van een aangepast tafellaken om de tafel in een feestelijk jasje te stoppen! Een tafellaken versierd met sterrenmotieven of een jacquard tafellaken in damast zullen hun effect zeker niet missen. Dé trendkleuren 2020 voor uw feestelijke tafellaken zijn rood, uiteraard, maar ook parelgrijs, taupe, ivoor en wit. Geef uw tafellaken een extra feestelijke en elegante toets met een tafelloper!

En om uw kerst- of nieuwjaarstafel helemaal af te maken, waarom geen mooie houten naamkaartjes voorzien om te personaliseren of dennenappels als natuurlijke kerstdecoratie? Of zorg voor een warme sfeer aan tafel met veelkleurige ledkaarsen die uw decoratie extra glans zullen bijzetten of met een lichtslinger in het midden van de tafel. Onze tip: maak het uzelf gemakkelijk met voorgeplooide servetten om in de borden te plaatsen: wauweffect verzekerd 😉

Hoe de woonkamer te versieren voor kerst?

Met feestdecoratie krijgt heel uw interieur meteen een feestelijk tintje! De magie van de feesten beperkt zich niet tot de kerstboom en de tafel. Vrolijk uw buffetkast op met een lichtgevende afbeelding, vul een vaas op met lichtgevende takken voor op de salontafel, stop de zetel vol bedrukte kussens in bohemian stijl, hang decoratie aan de deurklink… Ook kerstkaarsen met seizoensgeuren of kunstsneeuw zijn aanraders om de woonkamer te decoreren… Heel uw interieur straalt een gezellige en sprookjesachtige sfeer uit! De favoriet van onze stylistes? Het gordijn met trompe-l'oeil kerstboomprint om zich midden in de woonkamer in een besneeuwd bos te wanen... Ronduit onweerstaanbaar.

Nu alleen nog de kerstsokken ophangen en ongeduldig aftellen naar het openen van de pakjes… De magie van de feesten is volledig ons ding! Ligt uw outfit voor deze onvergetelijke momenten al klaar?

Lees ook: Hoe zich te kleden voor de eindejaarsfeesten?

Een reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *