25 augustus 2021

Hoe de veterbottine te dragen?

Trend alert: de veterbottine steelt de show!

Merkte u het al op, hoe ze recentelijk recht op onze garderobes af stevende? Onze stylisten zijn het er allemaal over eens: ze is goed op weg om een blijver te worden! Over de veterschoen is deze herfst-winter nog lang niet alles gezegd… Oorspronkelijk leende hij zich vooral tot praktische outfits en militaire kringen, maar hij wist zich een weg te banen richting onze damesgarderobe en matcht tegenwoordig met elke stijl. Hoe hem deze herfst-winter 2021 te dragen (en de schoenentrends op de voet te volgen) zonder aan elegantie in te boeten? Volg de gids!

Bekijk de damesschoenen

Met een trui-jurk in een opvallende kleur, met een broek of een rok in similileer… De veterbottine gaat perfect samen met een meer grungy / rockgetinte stijl, terwijl haar glamourgehalte op pijl blijft! Opgelet, stijldefilé in zicht.

De veterbottine: Casual Comfort-versie

Dat we er zo dol op zijn, is vooral omdat ze al onze dagelijkse looks moeiteloos een upgrade geeft. Draag uw veterbottines met uw favoriete trui en uw lievelingsjeans met licht opgerolde pijpen en klaar! Een eenvoudige, doeltreffende en vooral supertrendy outfit voor deze herfst-winter.

De veterbottine: Romantische versie

Met een korte of lange bloemetjesjurk krijgen onze onmisbare veterbottines een ietwat poëtische en romantische twist! Ideaal om zich een romantische allure aan te meten voor een uitje in de stad of een etentje.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *