9 april 2021

Jeansrok: 4 modellen om mateloos te dragen

Een must-have icoon boordevol charme… Alle ogen zijn gericht op het item dat synoniem staat voor de zomer: de jeansrok! Of u nu houdt van een chique stijl of een ongedwongen allure, de befaamde jeansrok voldoet aan al uw modewensen en flatteert elk lichaamstype, klein of rond! Ontdek onze 4 favoriete silhouetten met een jeansrok.

De jeansrok met knopen

De jeansrok met knopen, een tikkeltje vintage en ultravrouwelijk, is dé rok voor de mooie dagen. U kan hem combineren met een soepele bloes en sandalen met hoge hakken voor een licht glamour-gehalte... Zin in een ongedwongen look? Draag uw rok met knopen met een effen of bedrukt T-shirt en mooie mocassins.

De jeansrok met split

Een ander model van jeansrok dat zeker niet in uw garderobe mag ontbreken: de rok met split! We houden van z’n model dat het silhouet mooi laat uitkomen zonder dat het té wordt en bovendien heel comfortabel zit… Bij Blancheporte geven we hem graag een sportief-chique twist met een bedrukt topje en witte sneakers, maar de jeansrok met split leent zich ook tot een meer geklede look!

De afslankende jeansrok

Deze rok voor grote maten van het merk Isabella, verkrijgbaar van maat 42 tot 58, is ideaal om uw kleine rondingen in de verf te zetten. Met z’n rechte model en goed geplaatste deelnaden zorgt hij voor een fraai silhouet. Mix met een gekleurd topje en uw favoriete schoenen, en klaar! Z’n uitvoering in 2 kleuren, licht en donker, maakt hem onmisbaar voor uw zomerlooks.

De lange jeansrok

Een echte aanrader voor zij die er graag folk en gipsy bijlopen… De lange jeansrok zwiert erop los en blijft niet onopgemerkt! Met z’n tailleband in smokwerk en 3 gefronste stroken is hij tegelijk comfortabel, stijlvol en goed zittend... Combineer de lange rok met een wit topje met borduursel en een paar sandalen met sleehak voor een 100% trendy look!

En, welke rok wordt het? 🙂

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *