21 mei 2021

Hoe de legging te dragen in stijl? Onze 4 tricks om zeker te proberen!

Klaar om de legging aan te schaffen als een trendy must-have? De fashionable legging is het nieuwe it-item dat u zeker hebben moet. De dameslegging wordt vaak gelinkt aan sport of cocoonen en heeft soms een slechte reputatie wanneer het erop aankomt hem te dragen in het dagelijkse leven... Nochtans heeft hij een hoog stijlpotentieel! Ontdek de tips van onze stylisten om de legging te showen met klasse.

Tip nr. 1:
ga voor fantasietjes

Natuurlijk is de zwarte legging in katoen een absolute must! Maar om uw legging een upgrade te geven, kan u kiezen voor modellen met iets meer fantasie. Van de 3/4-legging met macramé onderaan over de gekleurde legging tot de bedrukte legging: er zijn duizend-en-een mogelijkheden om in te zetten op een elegante en trendy legging.

Tip nr. 2:
vermijd te korte bovenstukken

De legging past bij elk lichaamstype, slank of rond! Opgelet wel: hij is zo nauwsluitend dat hij kleine complexen kan benadrukken die we liever zouden camoufleren. Ideaal is dus om hem te combineren met een lang hemd, een tuniek of een lange trui om het mooie silhouet te creëren waar u van droomt!

Lees ook: Hoe het lange hemd te dragen?

Tip nr. 3:
zet in op elegante accessoires

Bij de legging in trendy versie draait alles om de accessoires die u erbij draagt om hem vrouwelijk en urban te maken. Laat sneakers en baskets in de kast en ga voor sandalen of espadrilles met sleehakken tijdens de zomer of boots tijdens de winter: stadsschoenen zullen het verschil maken! Nog een trendy handtas erbij en uw look is helemaal af.

Tip nr. 4:
probeer de loose legging in trendy versie!

Zin in nog meer chic? Ruil dan uw onmisbare legging in voor een trompetlegging of wijde legging: twee originele modellen die rondingen modelleren zonder aan te sluiten en zeker hun effect niet zullen missen! Werk af met een topje in lingeriestijl of een T-shirt met print.

[totalpoll id="33543"]

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *