30 december 2020

Solden en winterpromoties: hoe leuke koopjes doen op Blancheporte.be?

Daar gaan we!!!

Vanaf 4 januari slaat de soldengekte opnieuw toe in België en op uw favoriete site. Damesmode, herenmode, lingerie, woning, schoenen, accessoires… Alle rubrieken doen mee met de Solden en winterpromoties: nieuwe outfits en bedlinnen zullen uw humeur een boost geven!

Zin in een nieuw topje of een trendy trui om te dragen met uw lievelingsmantel? Jurken, jasjes, jeans, broeken, T-shirts, juwelen en accessoires: de damesmode stunt met prijzen en daar zeggen we geen nee tegen. Nieuwe schoenen nodig? Sneakers en sandalen zijn van de partij. Op zoek naar huislinnen? Ook in de boetiek bedlinnen smelten de prijzen weg…

Januari is de maand van de wintersolden en die weken vol topdeals zien shoppingfans en liefhebbers van kortingen graag komen. We geven u enkele vriendentips mee om er maximaal van te profiteren en heel wat geld te besparen…

Op Blancheporte.be vliegen de Solden en winterpromoties er meteen stevig in: tot -70% op heel de site!

Hoe de wintersolden voorbereiden vóór de solden?

Zoek uit wanneer de solden in België lopen om de start niet te missen en uw wishlist klaar te maken! Dit jaar zijn er online solden en promoties van 4 januari tot 31 januari 2021.

Goed nieuws!

U kan koopjes op de kop tikken via uw computer, tablet én smartphone. Klik rechtstreeks op de rubriek Solden om de heilige graal onder de kleine prijsjes te scoren. Geen voorrechtcode, geen voorwaarden: alle afgeprijsde artikelen verzameld op een en dezelfde plaats.

Surf vervolgens per Boetiek.

Dameskleding in solden, afgeprijsde schoenen, huislinnen voor kleine prijsjes… Alles is netjes geordend per categorie. Laat u gewoon leiden door uw verlangens en geef toe aan alles wat u leuk vindt.

Gehaast?

Gebruik onze filters per maat. Op die manier krijgt u meteen een overzicht van de afgeprijsde artikelen in de maat van uw keuze. Had u een kleur opgemerkt die zeker niet mocht ontbreken in uw garderobe? Filter op kleur: rood, geel, roze, groen, blauw… Selecteer meteen de kleur die u zoekt.

Twijfelt u tussen twee modellen van afgeprijsde jurken of schoenen?

Voeg ze toe aan uw lijstje met favorieten dat dienst doet als wishlist, bovenaan rechts: het hartje staat u al op te wachten. Neem de tijd om na te denken maar… wacht niet te lang, leuke deals gaan er snel vandoor!

Onze tips voor de Wintersolden?

Ten eerste, ga op zoek naar kortingen en aanbiedingen. Op Blancheporte.be zijn ze geordend per kortingspercentage. Ten tweede, profiteer ervan om uzelf te verwennen met de seizoenstrends voor kleine prijsjes, want het is nu of nooit om uw dressing van nieuwigheden te voorzien. Ten derde: denk ook aan tijdloze basics die morgen al van pas zullen komen. U krijgt vandaag de kans om ze goedkoper te kopen.

Het voordeel van de Solden op Blancheporte.be?

U kan van mening veranderen of de terugbetaling vragen van uw artikel. Een kostbare service tijdens de solden die u in de winkels niet zal vinden… Ga dus voluit shoppen tegen lage prijzen!

En, klaar om de wintersolden te doen vanuit uw luie stoel? De beste deals liggen binnen handbereik. Profiteer er snel van en maak uw mandje klaar, de voorraad is beperkt! Bestel meteen op D-day en kies uw leveringswijze. Zo zitten de solden en mooie aanbiedingen bij Blancheporte in elkaar!

*solden en winterpromoties van 4 januari tot 31 januari 2021

Een reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *