10 augustus 2022

Waarom u helemaal weg zal zijn van bedlinnen in tetrastof?

Bedlinnen is bij Blancheporte een echte traditie, vandaar ook onze ruime expertise binnen dit domein! Elk seizoen opnieuw ontwikkelen onze teams met zorg exclusieve motieven en materialen die u maar wat graag een plaatsje zal geven in uw interieur.

Linnen, katoen, batist, polykatoen… Elk jaar zijn de mooie bedlinnensets weer van de partij. Deze herfst-winter is tetrastof niet weg te denken uit onze collecties Huislinnen, een materiaal dat tegenwoordig veelvuldig over de tongen gaat en terecht! Ademend, licht, zacht, mooi gewafeld, onderhoudsvriendelijk… Ontdek hieronder waarom kiezen voor tetrastof in huis een uitstekende zet is.

Bedlinnen in tetrastof,
niets dan troeven

Waarom we zo dol zijn op dit materiaal? Voor zijn resoluut cocooning effect! Het geeft ons het gevoel op een wolkje te zitten… Zijn zachtheid en naturel nemen ons meteen mee naar dromenland. Tetrastof is gemaakt van twee lagen stof die onderling met elkaar verbonden zijn: het is dankzij deze speciale confectie dat tetrastof zo licht en zacht is voor de huid. Qua onderhoud houden we van zijn soepele aspect en luchtige weefsel die strijken overbodig maken.

Welke kleuren voor een bedlinnenset in tetrastof?

Dit seizoen staan meerdere kleuren in de spotlights. Sobere en zachte kleuren als wit en beige staan garant voor een uitgepuurde en minimalistische slaapkamer die uitnodigt tot rust en kalmte. We zijn ook fan van groen en blauw die zorgen voor een iets meer uitgesproken stijl, maar toch ook nog steeds aanzetten tot dromen… Aan u om uw favoriete sfeer te kiezen.

Een ruime keuze aan afmetingen voor bedlinnen in tetrastof

Kussenslopen, hoeslakens, dekbedovertrekken in tetrastof, bovenlakens… Zoals gewoonlijk zijn onze lakens en bedlinnensets in tetrastof verkrijgbaar in heel wat verschillende afmetingen, van klein tot groot, om zo goed mogelijk te passen bij alle beddengoed. Ons bedlinnen in tetrastof heeft eveneens de ‘STANDARD 100 by OEKO-TEX’-certificering. Dit label draagt bij aan een doeltreffende en verhoogde veiligheid van het product die de geldende eisen op nationaal en internationaal vlak ver overstijgt.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *